top of page

Om oss

Mattias Lindbohm

Mattias Lindbohm - VD

Tog mitt open water certifikat i ett iskallt och snöigt Björkvik december 2010 och har sedan dess haft ett brinnande intresse för dykning. Sedan 2012 har jag varit aktiv som räddningsdykare för båtracing och övriga vattenevents där räddningsteam behövs. Dykcerten blev fler med åren och 2015 utbildade jag mig till PADI open water instructor.

De senaste åren har jag arbetat inom dykning med både provtryckning av flaskor samt torrdräktsservice. År 2021 är startskottet för att jag tillsammans med min sambo öppnar dörrarna för Subnautica, Stockholms nya dräktverkstad!

Gina Loizou

Gina Loizou - Chefen

Hej! Det här är jag. Jag kommer från Cypern och det var där min passion för dykning började. Där borta i värmen tog jag mitt open water certifikat. 

Efter ett besök till Stockholm och efter att ha fått se dess landskap med alla sjöar och hav omkring var det inget svårt val att flytta hit. 

 

Med tidigare erfarenhet inom dykning och dräktreparationer såg jag och min sambo Mattias en möjlighet framför oss för att öppna vår egen verkstad för att erbjuda dig all vår service.

 

Jag ser fram emot att se dig i butiken för att använda min exceptionella Tony Irving-svenska!

bottom of page