top of page

Räddningsteam till vatten-events

"I en situation där många av aktörerna använder snabbare båtar, bättre skrov, starkare motorer och högre farter, så är det roligt att kunna erbjuda något eget och lite annorlunda. 

 

Rescue Team1 är ett varumärke som är byggt upp från grunden. Vi formar våra egna räddningsuppdrag för att hitta bästa mixen av besättningar, kvalitet och utbildad personal.

Vi kan aldrig uppnå en nollvision av olyckor för era tävlingar, men vi kan minimera skadorna vid olyckor."

RescueTeam1_logo_RGB6.png
Banner_new (1) copy 2.jpg

Räddningsteamet Rescue Team 1 har lång erfarenhet av moderna räddningsuppdrag och är tillgängliga för bokning för räddningsuppdrag till diverese tävlingar för båtracing, vattenskotrar, swimruns och triatlons med fler.

Besättningen består av erfarna sjuksköterskor, ambulansförare, dykare och båtförare och har alla genomfört en intern utbildning. I testet ingår följande moment – uppfattningsförmåga, hjärt- lungräddning HLR, D-HLR, säkerhet båt, säkerhet besättning, körteknik, arbetsredskap och utrustning.

En medarbetare hos Rescue Team skall i sin roll som besättning, förstå sammanhanget av höga farter och snabba beslut. Allt detta för att uppnå arrangörernas högt ställda krav. Resultatet blir helt enkelt bra räddningsuppdrag för förare, navigatörer, anhöriga och åskådare.

Subnautica är stolta att kunna bistå med räddningsdykare till teamet.

För bokning och frågor:

Anders Torbiörn
+46 73 980 22 00
anders@rescueteam1.se

För mer information se: http://rescueteam1.se/ 

Anders Torbiörn
Grundare av RescueTeam1

bottom of page